in de Watermolen meerkerk

Tel. 0183 - 35 31 24

De Watermolen is een stijlvolle bloemenwinkel gevestigd in Meerkerk. Onze speerpunten zijn kwaliteit, maatwerk en persoonlijk advies. We werken met de beste bloemen en planten van het seizoen en zijn continu op zoek naar de mooiste accessoires. Verder zijn we gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwwerk.


Bloemen

Bloemen zijn er voor iedere gebeurtenis in het leven. Verjaardag, geboorte, huwelijk, goedmakertje, zomaar, overlijden; alles kunnen wij voor u maken.

U kunt bij De Watermolen terecht voor boeketten in verschillende prijsklassen. We kunnen de bloemen ook bij u thuis bezorgen. Wanneer het in de regio is hebben we een bezorgdienst en voor verder in het land werken we met de Fleurop organisatie.

Bruidswerk

Door middel van een gesprek komen wij te weten wat uw persoonlijke wensen zijn. We kunnen voor uw huwelijksdag een mooi bruidsboeket maken, corsages, kerkaankleding, feestversiering etcetera. 

Rouwwerk

De Watermolen is gespecialiseerd in het maken van rouwwerk. Van rouwboeketten tot rouwstukken in elke gewenste vorm. De wensen en het karakter van de overledene vormen het uitgangspunt voor een passend stuk.

Bloemabonnement

Een mooi boeket bij de entree is representatief voor een bedrijf. Bloemen benadrukken dat de onderneming gevoel heeft voor detail en de meerwaarde onderkent van een verzorgde ontvangst. Elke week een mooi boeket wisselend met de seizoenen mee, compleet met bijpassende vaas voor elke gewenste ruimte.