in de Watermolen meerkerk

Tel. 0183 - 35 31 24

De Watermolen is een stijlvolle bloemenwinkel gevestigd in Meerkerk. Onze speerpunten zijn kwaliteit, maatwerk en persoonlijk advies. We werken met de beste bloemen en planten van het seizoen en zijn continu op zoek naar de mooiste accessoires. Verder zijn we gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwwerk.

Frisse winkel!

De winkel staat vol met nieuwe planten, bloemen en een hele leuke serie potten.

Kerstsfeer in de winkel

Wat is dit toch een gezellige tijd van het jaar. Pakjesavond komt er aan en de eerste kerstliedjes zijn alweer te horen op de radio. We hebben leuke sinterklaascadeautjes, diverse kerststukken en volop decoraties om uw huis gezellig te maken voor de donkere dagen. Kom gezellig langs in de winkel!

Stukken gemaakt van zijden bloemen

Deze stukken zijn allemaal gemaakt van zijden bloemen gecombineerd met echte vruchten, takken en bloemen. Zo ziet het er mooi en natuurlijk uit en de stukken blijven lang staan. 

Schoonrewoerd BinnensteBuiten

Zaterdag 6 september van 10.00 tot 17.30 uur.

Op deze dag openen weer veel inwoners van Schoonrewoerd hun deuren om u te laten meegenieten met hun werk, hobby of passie. Laat u meenemen door de veelzijdigheid van ons dorp en...

  • proef van onze streekproducten
  • kijk naar demonstraties
  • geniet van prachtig aangelegde tuinen
  • bewonder kunst en curiosa
  • luister naar muziekoptredens

Deze bloemen staan in de oude school bij de Stilte uitvaartbegeleiding.

Bruidswerk

Bruidswerk

Bloemen, planten én interieuradvies

Zoekt u een mooie plant voor in uw woonkamer of kantoor?  Indien gewenst geven wij u vrijblijvend interieuradvies.  

Hoe werkt dat?
Wij kijken dan eerst bij de klant thuis, dan gaan we op zoek naar passende bloemen, planten of accessoires. Als we de juiste combinatie voor het interieur hebben gevonden geven wij dat door via foto's met de prijs erbij. Bij akkoord komen wij alles goedverzorgd bij u thuis bezorgen.